Hoe en aan wie?

Aan onze opdrachtgever, de minister van SZW, leggen we verantwoording af via viermaandelijkse verslagen en het jaarverslag. Deze verslagen zijn ook te vinden op uwv.nl.

UWV geeft geen gedrukt jaarverslag meer uit. Via dit online verslag ontsluiten we informatie op een publiekvriendelijke manier met behulp van facetnavigatie. U vindt u hier niet alleen teksten die ontleend zijn aan het jaarverslag voor de minister, maar ook allerlei aanvullende informatie en cijfers. U kunt zelf bepalen in welke informatie u geïnteresseerd bent en uw zoekresultaten steeds verder verfijnen. Onder de tab ‘Uitleg?’ kunt nu lezen hoe dat precies in zijn werk gaat. Bijzonder is dat u op onze verantwoordingssite in de loop van het jaar ook al informatie over 2011 kunt vinden. Na het verschijnen van de verslagen voor de minister van SZW over de eerste vier respectievelijk de eerste acht maanden voegen we actuele informatie toe.

In plaats van een gedrukt jaarverslag ontvangen onze stakeholders UWV aan het werk 2010, een beknopte nieuwe publicatie. Deze publicatie kunt u downloaden via deze site. Ook de tekst van het jaarverslag aan de minister wordt hier als download aangeboden.